Vertrouwenspersoon

Vertrouwenspersoon

Voor persoonlijke zaken en problemen, zowel Parafrid- als privĂ©gerelateerd, kun je terecht bij onze vertrouwenspersoon, Jarna. Zij gaat altijd vertrouwelijk om met informatie van leden en heeft in beginsel altijd een geheimhoudingsplicht. Hieronder een introductie stukje en hoe je haar kan bereiken:

Hoi allemaal!
Mijn naam is Jarna Bruinsma en ik ben de nieuwe vertrouwensperoon binnen G.S.P.V. Parafrid. Ik ben inmiddels bijna 2 jaar (actief) lid binnen onze vereniging en ik heb een vaste lesplek op de dinsdagavond. Ik heb sinds mijn zesde op verschillende maneges gereden, zowel in mijn geboorteprovincie Friesland als in Groningen waar ik nu 3 jaar woon. Ik studeer aan de academische pabo, zodat ik juf in het basisonderwijs kan worden. Werken met (oudere) kinderen vind ik erg leuk, maar ook langere stukken in mijn auto rijden, eenhoorns, tapirs, kerst en pizza horen bij mijn interesses!

Aangezien ik nu wat langer lid ben bij de vereniging en graag mijn steentje bijdraag, ben ik sinds kort de nieuwe vertrouwenspersoon. Dit houdt in dat je bij mij terecht kan als je vragen of problemen hebt op het gebied van paardrijden of binnen de vereniging, maar ook bij zaken die buiten de vereniging vallen, zoals studie- of sociale problematiek. Bedenk het en jij kan het bij mij kwijt, want daar ben ik vertrouwenspersoon voor. Zoals de naam al zegt, bespreken wij alles in vertrouwen en geheel anoniem. Iedereen heeft dit waarschijnlijk al vaker gehoord, maar we leven in een gekke tijd momenteel. Dat is ook echt de waar: fysieke en mentale gezondheid zijn erg belangrijk en nu belangrijker dan ooit. Dus zit je niet lekker in je vel of wil je advies over hoe je iets het beste kan aanpakken? Twijfel dan niet en neem contact op! Dat mag via het Google Forms-linkje wat hieronder staat en wat op de website van Parafrid is te vinden, of via Whatsapp, mail of op de Bongerd/manege.

Hierbij mijn contactgegevens:
Naam: Jarna Bruinsma
E-mail: jarna@live.nl

Ik hoop dat jullie allemaal gezond blijven en aarzel niet om me te benaderen!


https://forms.gle/2zWTyaaFxBKtEvTA7

Onze sponsoren