Disputen

Pardon?!

Pardon?! Een nieuw dispuut? Jazeker! Omdat we als groep sowieso al veel samen waren, kwamen we op het idee om een nieuw dispuut op te richten.Over de naam:

Zet een groepje prettig gestoorde meiden bij elkaar en je hebt Pardon?! Hoe we op deze naam kwamen? Bij veel dingen die we doen, zal menig mens denken: PARDON?! Zoals; impulsief op een eerste date als openingszin gebruiken; “wow je bestaat echt”, soep van bloemetjes maken, als 7jarige op het dak klimmen om de zonsopgang te kijken, van een balkon af vallen, achterstevoren proberen te fietsen, denken dat fietsen met ogen dicht verstandig is, kat opsluiten in een mega poppenhuis, sleutels verliezen in de 3 meter van fiets naar voordeur, als klein kind achter de gevaarlijkste honden aan hobbelen, als 3jarige stofzuigertje spelen en je neus kapot schaven en ga zo maar door.

Ons dispuut bestaat uit de volgende mensen:

Chantal

De brains van dit stel met haar wiskundige kennis (zou je denken)

Claudia

Lekker direct, flink lomp maar in ieder geval wel altijd eerlijk.

Emma

Een bos krullen vol met zelfbedachte tegeltjeswijsheden

Hannah

Zorgt dat alle bordjes netjes leeg zijn als anderen restjes achterlaten

Jessica

Zelfs brak is ze nog smooth

Kirke

Stille wateren hebben diepe, zwoele gronden

Marloes

Je zal haar nooit een zin zonder typfouten zien maken

Nicky

Houdt alle bouwvakkers onder de duim

Rinke

Alleen met eten is ze stil te krijgen

Roosmarijn

De oudste maar zeker niet altijd de verstandigste


Ondanks dat we een dispuut vormen, zijn wij een heel open groep die met heel Parafrid betrokken wil zijn. Wij zullen een leuke activiteit gaan bedenken voor de leden waarin jullie Pardon?! Nog beter zullen leren kennen en natuurlijk willen wij onze groep elk jaar nóg groter en gekker maken.

week_1_ondernemingsrecht_studentenversie_20182019.jpeg

Onze sponsoren