Commissies

Commissies

Een vereniging is niets zonder actieve leden. Dit geldt ook voor Parafrid. In de verschillende commissies zetten onze leden zich in om Parafrid te maken tot de gezellige vereniging die het is. Hieronder volgen de commissies die Parafrid elk jaar weer steunen.

Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht (RvT) heeft de verantwoordelijkheid om toezicht te houden over de realisatie van de doelen van het bestuur. De RvT leest na elke bestuursvergadering de notulen nauwkeurig door en geeft het bestuur gevraagd en ongevraagd advies over alles wat met de vereniging te maken heeft. De RvT bestaat uit oud-bestuursleden die veel kennis hebben over de vereniging. 

Dit jaar bestaat de Raad van Toezicht uit:

Anke Kuper (Voorzitter '21/'22)

Melati van der Bij (Voorzitter '20/'21)

Anouk Huisingh (Lid)

Kascommissie

De Kascommissie controleert allereerst de kas. Het geld wat binnenkomt moet ook worden uitgegeven, maar dit moet natuurlijk niet meer zijn dan wat er binnenkomt! Hiernaast onderzoeken zij de balans en staat van baten en lasten en ondersteunen hierbij de Penningmeester. De Kascommissie helpt de Penningmeester bij het financiële (half)jaarverslag en signaleert het bestuur bij financiële risico’s.

De Kascommissie bestaat uit oud-penningmeesters die veel kennis hebben over balansen, verlies-winstrekeningen en vergelijkbare financiële kwesties.

Dit jaar bestaat de Kascommissie uit:

Noa van Beek (Penningmeester '21/'22)

Merel Hartog (Penningmeester '19/'20)

Patricia Hoeksma (Penningmeester '20/'21)

Werkacquisitie commissie

De Acquisitiecommissie zoekt naar nieuwe sponsoren en onderhoudt het contact met bestaande sponsoren. De acquisitie organiseert elk jaar een veiling met leuke aanbiedingen, waar zoveel mogelijk geld voor Parafrid wordt opgehaald. Naast de veiling zoekt de Acquisitiecommissie altijd naar meer leuke ideeën om Parafrid te blijven voorzien van een goedgevulde portemonnee! De Werkaccie is een belangrijke commissie voor Parafrid. De Werkaccie haalt geld binnen om te helpen met het financieren van alle leuke activiteiten die onze mooie vereniging organiseert. Dit doet de Werkaccie door middel van het contacteren van grote evenementen waar wij Parafridders onze handen uit de mouwen kunnen steken om een zakcentje voor Parafrid te verdienen!

De Werkacquisitie Commissie bestaat dit jaar uit:

Tamara Suurd 

Raphaëlle Houtekier

Xiaochen Du

Aoife O'Dwyer

Barcommissie

De Barcie is verantwoordelijk voor de gezelligheid binnen de vereniging. De commissie zorgt altijd voor gezelligheid op de maandelijkse borrel en hiernaast organiseert de Barcie een aantal keer per jaar een ware Barcie-activiteit; zoals cocktailworkshops, kroegentochten en dergelijke. Ook is de Barcommissie verantwoordelijk voor de maandelijkse etentjes.

De Barcie bestaat dit jaar uit:

Lora Yorgova

Sophie Kroezen

Victoria Lavelle

Ahmi Jalabi

Jen Roberts-Wood

Marwa Liv Coakley

Evenementencommissie

De Ecie is verantwoordelijk voor bijna alle activiteiten. Denk hierbij aan de Hubertusrit, sinterklaas, kerst, buitenritten en natuurlijk het legendarische Parafrid clubweekend! Hiernaast is de Ecie erg creatief en zorgt elk jaar weer voor vernieuwende activiteiten voor alle leden.

De Ecie bestaat dit jaar uit:

Jarna Bruinsma

Ana Dyrberg

Ana Ambroz

Anna Staehler

Eddie Prendergast

Ediciecommissie

Edicie.JPG

De Edicie houdt zich bezig met het onderhoud van de website, de Facebookpagina, Twitter, YouTube en niet te vergeten de Paragraaf. Dit is het clubblad van Parafrid, dat twee keer per jaar uitkomt. In de Paragraaf worden de laatste nieuwtjes naar buiten gebracht over allerlei leuke activiteiten waar de leden van Parafrid aan hebben deelgenomen. Ieder jaar heeft de Edicie ook de eervolle taak om de Almanak uit te brengen. Hiervoor brengen zij een vragenlijst uit naar de leden en maken zij omtrent deze vragenlijsten allerlei leuke verhalen, feitjes en weetjes over Parafrid! De Almanak komt eenmaal per jaar en beschrijft ook het afgelopen jaar met alle activiteiten, sponsoren en natuurlijk alle leden. 

De Edicie bestaat dit jaar uit:

Eline Maas

Autumn George

Tamara Suurd

Pauline Prochnow

SO Parafrid Commissie

De SOPcie is verantwoordelijk voor de organisatie van het leukste weekend van het jaar: de Steden Ontmoeting van Parafrid! Tijdens dit weekend strijden studentenruiters uit heel Nederland tegen elkaar in verschillende dressuur- en springcategorieën. Daarnaast is er op de zaterdagavond altijd een gezellig thema feest.

De SOPcie bestaat dit jaar uit:

Hannah Kaptijn

Emma Ruiter 

Autumn George

Lora Yorgova

Maaike van der Gaag

Promotiecommissie

Promocie.jpg

De Promocie heeft als taak om mensen enthousiast te maken voor de leukste vereniging van Groningen! Deze commissie zit vol enthousiasme en aan ideeën geen gebrek! Als echte promotijgers gaat de Promocie te werk om Parafrid op de Groningse kaart te zetten. Je kunt de Promocie in het wild spotten tijdens activiteiten, de KEI-week en ESN-evenementen!

De Promocie bestaat dit jaar uit:

Melati van der Bij

Meri Hut

Patricia Hoeksma

Sanne van Soest

Onze sponsoren