Nieuws

Auteurs

Events Recap September 2022

Werkactie

Op zondag 11 september hebben drie van onze leden geholpen bij de buitenrit van horse out event and more. Alle paardjes zijn veilig overgestoken, en alle ruiters waren happy niet te hoeven afstappen om een hekje te openen. Het was heerlijk weer dus er werd lekker genoten van de zon.

Spoed ALV

Op 12 september is Linda van Dijk tijdens de Spoed ALV ingezworen als de nieuwe secretaris. Best kans dat we een record hebben gepakt met kortste ALV ooit aangezien het niet langer duurde dan 15 minuten

SO Hippea

Van 17 tot en met 18 september waren wij welkom bij so hippea. We hadden 2 ruiters die meededen, Heleen met haar LB debut en Eline in de BB. Het was een zeer geslaagd weekend en dankjewel naar Linda die ons elke dag kwam aanmoedigen.

Informatieavond

Op 19 september was er de mogelijkheid om de vereniging en haar comissie beter te leren kennen. De activiteit was bij cafe de doos waar aan iedereen een shotje en welkomstdrankje werd uitgedeeld.

Ecie/Barcie eindactiviteit

Op 24 september hebben we alweer de laatste activiteit gehad van onze huidige Ecie en Barcie. De activiteit begon met een potje glow in the dark midgetgolf bij de Postwagen. De uitslag was alsvolgt: Meri 1st, Irish H 2e, en Linda en Tamara 3e. Daarna is er nog gedineerd bij Napoli.

Running dinner

Op 29 september, was er de jaarlijkse running dinner voor alle nieuwe leden. Dit jaar waren er 2 groepen die langs de huizen van onze commissie-en bestuursleden zijn gefietst voor een heerlijke maaltijd. De avond is afgesloten bij de cafe de Doos.


Recap Oktober en November 2022
27jan

Recap Oktober en November 2022

Agility and Western clinic 1 Oktober

Events Recap Juni en Juli 2022
10aug

Events Recap Juni en Juli 2022

11 juni - onderlinge springwedstrijd, bixie en pas de deux Het was weer eens hoog tijd voor een onderlinge wedstrijd thuis op de...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren