Nieuws

Auteurs

Recap Oktober en November 2022

Agility and Western clinic 1 Oktober

Op een mooie zondag reden we naar Marsum, naar Stal Lunia voor een Western clinic. We reden in twee groepen en leerden de basis van Pleasure, de dressuur van westernrijden, en barrel racing. Zowel paarden als ruiters leken een geweldige tijd te hebben met barrelracen, waarbij ze zo snel als ze konden over de finish galoppeerden. We sloten de lessen af met een kleine, vriendschappelijke wedstrijd.  

GMA 6 Oktober

Zoals jullie waarschijnlijk inmiddels wel weten heeft het oude bestuur "Demantuur" afscheid genomen om ruimte te maken voor het nieuwe Parafrid bestuur "Marwari". Bij de ALV werd de overname officieel gemaakt.

 Barcie dinner and Halloween drinks 27 Oktober

 

Na een heerlijke pizza bij Happy Italy, ontmoetten Parafridders elkaar in Cafe de Doos voor een spookachtig Halloween-feest. Iris S won het beste kostuum en kreeg een pompoen met snoep en een shotje.

5 en 6 November So Hipac st. Joris

Op 5 en 6 november organiseerde Hipac st Joris een studenten ontmoeting bij manege Groenewoude in Woudenberg. Proficiat aan Tamara Suurd, die 3e werd in de Ba.

12 November Hubertus rit

Zoals elk jaar organiseerde Parafrid een Hubertusrit bij het Fjordenpaard in Een. De ruiters waren twee uur op pad, genietend van de natuur en adrenaline van alle galop en sprongen.

24 November Barice dinner and drinks

Op 24 november organiseerde Parafrid een diner op het pannenkoekenschip, waar leden onbeperkt konden genieten van pannenkoeken. Na afloop was er een feest met als thema "Into the jungle" in De Doos.


Recap December2022
29jan

Recap December2022

8 December - Sinterklaas Op 8 December is er gezellig Sinterklaas gevierd bij de Bongerd. Leden kochten ieder 2 cadeautjes, en kregen na...

Events Recap September 2022
21nov

Events Recap September 2022

Werkactie Op zondag 11 september hebben drie van onze leden geholpen bij de buitenrit van horse out event and more. Alle paardjes zijn...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren