Nieuws

Auteurs

Lustrum weekend

Afgelopen weekend was het eindelijk tijd voor de viering van het 7e lustrum met het thema The Great Gatsby, wat begon op vrijdagavond met een feest bij Sunny Beach en natuurlijk geheel in thema: een geslaagd begin van het lustrumweekend!

Op zaterdag was de eerste paardenactiviteit: een schriktraining bij Les Chevaux. Over een plastic zeiltje lopen of door een boog met gekleurde lintjes lopen was voor het ene paard een makkie en voor het andere best een dingetje, maar aan het einde van de les heeft ieder paard elk obstakel getrotseerd.

Hierna gingen we met een groep van maar liefst 18 leden(!) een buitenrit maken bij Manege Knollegruun waar je zo vanuit de bak het bos inliep. Na bijna een uur genoten te hebben van de natuur en onze leuke paarden kwamen de twee groepen toevallig samen en zijn we laatste deel gezamenlijk verder gegaan, wat de buitenrit nog leuker maakte.

Na al deze inspanningen moesten we ons opfrissen voor een 3-gangen diner bij restaurant Goudkantoor. Onder het genot van meerdere (achum) drankjes zijn alle gerechten heerlijk opgesmikkeld (om jullie ook lekker te maken, o.a.: carpaccio, groentewraps, biefspiesjes met donkere biersaus, kabeljauwfilet met citroensaus, mixed grill van groentes, aardbeien panna cotta etc.). Tussendoor kregen we shotjes aangeboden door een groep jongens een verdieping onder ons, die dachten dat er iemand 35 jaar was geworden. Sylvana was de pineut die zich als jarige voor moest doen. Onder veel gelach werd er genoten van het gratis shotje.

Zondagochtend kregen we een WE clinic van, voor sommige leden een oude bekende, instructrice Jennifer van Stal Ter Maars. Het ene obstakel, zoals de bel, was makkelijker dan het andere, zoals het hek of de brug. Zeker voor herhaling vatbaar!

Als afsluiter zijn we uiteraard gaan bowlen. Waar bij de ene de strikes en spares je om de oren vlogen, had de ander graag hekjes gehad. Met wat drankjes en snacks hebben we het weekend voldaan af kunnen sluiten. Op naar het volgende lustrum!


Events recap September 2021-Maart 2022
15apr

Events recap September 2021-Maart 2022

SEPTEMBER 2021 In september was het eindelijk zover en kon er weer gereden worden na de zomerstop. Dit kondigde ook meteen de start aan...

SO Parafrid 2021
22sep

SO Parafrid 2021

Vorig weekend konden we dan ein-de-lijk weer een wedstrijdje rijden - en wat een groot succes! Na een dik jaar zonder SO was het de...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren