Nieuws

Auteurs

Events recap mei 2022

12 mei etentje en borrel

Na een heerlijke maaltijd bij the Ugly duck, waarbij er de keuze was uit zalm, kip, saté, en een vegatarische optie, gingen onze leden naar de kermis. Om de avond af te ronden zijn er daarna nog drankjes gedaan bij De Doos, het thema was “terug in de tijd”.

21 mei suppen 

Vanaf “Bij de sluis”  zijn een aantal van onze leden in 1,5 uur op hun paddleboards de binnenstad rond gegaan. Na zo'n actieve middag in de zon was iedereen blij om te ontspannen, wat te drinken en een heerlijk ijsje te eten. En als een gelukkige kleine herinnering aan de dag, werd iedereen de volgende dag wakker met spierpijn.

22 mei buitenrit 

Op zondag 22 mei waren onze leden uitgenodigt bij Manege Gasselte voor een buitenrit. Paarden en ruiters genoten van het draven door het bos, en alles, op één langzame, strategische val na, verliep soepel. Daarna bleven mensen voor een welverdiende lunch en borrel.

28 en 29 mei SO marcroix

De wedstrijd in Rotterdam was een groot succes voor Parafrid, want we kregen de titel voor beste prestatie (een dienblad met heerlijke brownies). Dit was te danken aan de briljante deelnemers, Autumn, die 2e werd in Ba, Linda, die 2e werd in Bb, Merel, die 2e werd in La, en Hannah, die 4e werd in La, en 1e in B Jumping.


Events Recap Juni en Juli 2022
10aug

Events Recap Juni en Juli 2022

11 juni - onderlinge springwedstrijd, bixie en pas de deux Het was weer eens hoog tijd voor een onderlinge wedstrijd thuis op de...

Events recap April 2022
30apr

Events recap April 2022

Paasborrel Hop hop hop, Café de Doos op z’n kop. Waarom? Paaseitjes zoeken natuurlijk! De paashaas was dit jaar een beetje vroeg en...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren