Nieuws

Auteurs

Events Recap Juni en Juli 2022

11 juni - onderlinge springwedstrijd, bixie en pas de deux

Het was weer eens hoog tijd voor een onderlinge wedstrijd thuis op de Bongerd. Op zaterdag 11 juni konden we los in de categorieën bixie, springen en pas de deux. De avond begon met de bixie, waarbij de ruiters een parcours over balkjes met enkele kleine sprongetjes reden, erg geschikt voor wie het springen net iets te hoog vindt! Na de bixie werd de bak omgebouwd tot een mooi springparcours. Er werd gestreden op hoogtes vanaf 30/40 cm tot en met maar liefst 80/90 cm. Nadat de laatste hindernis was gesprongen was het tijd om de bak aan kant te maken voor het volgende onderdeel, de pas de deux. Hierbij reden de ruiters twee-aan-twee (zoals bij een carrousel) in groepjes van twee of vier personen. Op muziek, en met te gekke outfits, werden de proefjes gereden. De hele avond was om van te genieten! De winnaars van alle categorieën zijn hieronder te zien (+ Natascha).

18 en 19 Juni - SO Solleysel

In het weekend van 18 en 19 juni waren we welkom bij SO van V.S.R. de Solleysel op manege ‘t Hoogt te Utrecht met het thema circus. Er werd gestreden in de klassen Ba, Bb, La en Lb dressuur, en B en L springen. Terwijl thuis de vriendjesdag aan de gang was, gingen Heleen Scholten en Jessica Pearson de strijd voor de 1e plaats aan in Utrecht.  Heleen won de 2e plaats in het B springen en Jessica ging naar huis met de 1e plaats in La dressuur!

19 Juni - vriendjesdag

Op zondag de 19e van juni kwamen enkele parafridders vergezeld met hun vrienden naar de Bongerd om mee te doen aan de vriendjesdag! Samen heeft iedereen een voltigeles gevolgd van Marlot en werd er genoten van de uitdaging. Na het voltooien van een aantal trucs was het tijd om in de kantine te genieten van een hapje en drankje.

24, 25, en 26 Juni - clubweekend les cheveux buinen

Op 24 juni hebben zijn een aantal van onze leden vertrokken naar het clubweekend. Na een rondleiding over het terrein werd er een heerlijke cocktail uitgedeeld. Voor het weekend waren er al teams gemaakt, elk team gebaseerd op een land. De Ecie had voor het hele weekend een crazy 88 gemaakt, waarin deze teams rare opdrachten konden uitvoeren om punten te verdienen. De winnaar was team Egypte! In de avond konden de team kostuums geshowt worden, en wat zagen we er prachtig uit. Op zaterdag begonnen we met een speurtocht, waarna er de rest van de dag is paardgereden. Er was hier de keuze uit een springles, een  bosrit en een zitles. Na het avondeten werd er een zeer succesvolle bonteavond gehouden. Op zondag waren de laatste lessen dressuur en TREC en buitenritten. Ook zijn we super trots op een aantal van onze beginnende leden, Sophie en Farah en Asala hebben alle 3 voor het eerst zelfstandig gegaloppeerd op zondag. Bedankt Les Chevaux voor een super gezellig clubweekend!

Eerste gallopjes

July 9 and 10: SOP

In het weekend van 9 en 10 juli was het aan Parafrid de beurt om een SO te verzorgen! Studenten van over het hele land hebben gestreden in de klasses Ba, Bb, La, Lb en M dressuur en B en L springen! Het was een top weekend in het thema “één voor ballen, ballen voor één” met op zaterdagavond een geinige ballenbingo en overige spellen voorbereid door de SOPcie. Parafrid ging naar (of nouja, bleef) thuis met de equipe prijs, waarbij Tamara 3e werd in de Ba, Linda 4e in de Bb, Melina 1e in de Bb, Sylvana 1e in de La en Noa 2e in de M dressuur, Anouk 2e in B springen en Hannah 1e in B springen. Gefeliciteerd aan iedereen die heeft meegedaan en enorm bedankt aan de SOPcie voor hun harde inzet om dit prachtige weekend mogelijk te maken!


Events Recap September 2022
21nov

Events Recap September 2022

Werkactie Op zondag 11 september hebben drie van onze leden geholpen bij de buitenrit van horse out event and more. Alle paardjes zijn...

Events recap mei 2022
01jun

Events recap mei 2022

12 mei etentje en borrel Na een heerlijke maaltijd bij the Ugly duck, waarbij er de keuze was uit zalm, kip, saté, en een vegatarische...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren