Nieuws

Auteurs

Events recap April 2022

Paasborrel

Hop hop hop, Café de Doos op z’n kop. Waarom? Paaseitjes zoeken natuurlijk! De paashaas was dit jaar een beetje vroeg en heeft al op 7 April een goed aantal van zijn mooi gekleurde eitjes weten te verstoppen in Café de Doos. Aan de Parafridders de taak om deze op te speuren. Tussen alle eitjes zaten ook nog speciale gouden eieren verstopt, deze zijn gevonden door Nina en Annet! Met een goed stel konijnenoren op het hoofd, of gewoon een heel kuiken, kon de avond niet meer stuk.

Carrousel Clinic

Van paardrijden een teamsport maken? Dat kan zeker en met veel plezier! Op 10 april hebben we thuis in Manege de Bongerd mogen genieten van een super leuke carrousel clinic. Veel van onze Parafridders waren erbij om er een toffe ervaring van te maken. Paarsgewijs werden verschillende figuren gereden in een grote groep, waarbij de linker en rechter rij soms gesplitst werd, met als doel om op het juiste moment weer met je partner samen te komen en als eenheid verder te rijden (en dat allemaal het liefst doorzittend in draf!). De spierpijn was de dag erna te voelen wat het zeker waard was, want wat een prachtig plaatje leverde het op!

Etentje

Na het geslaagde pizza-diner in maart, was het nu tijd voor een sappige burger. Hiervoor konden we op 14 april terecht bij Wereldburgers, waar we genoten van een heerlijke burger met een drankje erbij.

SO Hippocampus

Met prachtig weer erbij trokken onze Parafridders naar het zuiden voor het SO georganiseerd door D.R.V. Hippocampus op 23 en 24 april bij Manege de Horstlinde in Enschede. Hier werd er gestreden in de klasse dressuur Ba, Bb, La, Lb en springen B. De toppers die de prijzen voor Parafrid hebben binnengesleept zijn Rosan (1e plaats in Bb dressuur), Kris (2e plaats in B springen), en Sylvana (3e plaats in La dressuur). Met het thema ‘De kleine zeemeermin: Long time no sea’ werd het weekend knallend afgesloten.


Events recap mei 2022
01jun

Events recap mei 2022

12 mei etentje en borrel Na een heerlijke maaltijd bij the Ugly duck, waarbij er de keuze was uit zalm, kip, saté, en een vegatarische...

Events recap September 2021-Maart 2022
15apr

Events recap September 2021-Maart 2022

SEPTEMBER 2021 In september was het eindelijk zover en kon er weer gereden worden na de zomerstop. Dit kondigde ook meteen de start aan...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren