Nieuws

Auteurs

Clubweekend 2021

We begonnen dit prachtige weekend op een flinke hoogte in het klimpark. Met prachtige helmpjes en gezekerde tuigjes gingen we de uitdaging aan. Langs allerlei obstakels zoals hangende touwen, netten en schommelende bruggetjes, klommen we onze route. Daarna was het tijd voor een mooi rondje ziplinen door de bossen van Harkstede. Op het einde waren er zelfs een paar dappere Parafridders die een nog een stapje hoger gingen.

Toen ‘s middags onze adrenaline weer wat gedaald was, werd het tijd voor een lekkere picknick in de binnenstad van Groningen. Gevolgd door een heuse speurtocht met hints en gekke opdrachten. Voor sommige teams bleken de hints toch wat lastiger dan verwacht waardoor team ‘tekenbeet’ met verre voorsprong de winnaar werd. We sloten deze mooie dag natuurlijk af op het terras!

Zondagochtend was het weer tijd voor actie! We kregen een clinic van onze sportieve mede studenten van Gyas. Nadat we heel soepel onze boten in het water hadden gelegd, kregen we een spoedcursus roeien (of was het toch kanoën?). Nu gingen we zelf de boot in en deden ons best om in elkaars ritme te komen, wat op het begin erg lastig was. Toch leerden we snel en zo roeiden we het water over, het was een fanatische ervaring! 's Middags waren de parafridders natuurlijk te vinden op de manege de Bongerd. Onze jaarlijkse ronde stoelendans werd dit keer gewonnen door Daniël! Na de spelletjes met pony’s moesten de parafridders zich ook wagen aan de skippyballen. Welk team was het snelst? We hebben in ieder geval gelachen. Om het weekend goed af te sluiten hebben we nog gezamenlijk gegeten.

Lieve Ecie heel erg bedankt voor dit onvergetelijke Parafrid weekend!

Je kunt de rest van de foto's op de website bekijken.


SO Parafrid 2021
22sep

SO Parafrid 2021

Vorig weekend konden we dan ein-de-lijk weer een wedstrijdje rijden - en wat een groot succes! Na een dik jaar zonder SO was het de...

Buitenrit bij Gasselte
30apr

Buitenrit bij Gasselte

Afgelopen weekend was het weer tijd voor de eerste fysieke ecie activiteit van het jaar! Parafridders vertrokken naar Gasselte om daar...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren