Nieuws

Authors

Barcie activiteit

Afgelopen donderdag was weer een avond zoals vanouds… hippe hitjes, vunzige deuntjes en lekkere dansplaatjes kwamen ons ter oren. Iedereen ging even terug in tijd naar het moment dat de kroegen nog open waren, bier rijkelijk vloeide en we nog met 50+ mensen op 10m2 konden staan. Aan alle deelnemers van de bingo natuurlijk de taak om de juiste nummers te herkennen en dan ongegeneerd hard BINGOOOOO te roepen. Sommigen hadden nog een beetje moeite met het verschil tussen Brabant en Het is een Nacht (tja normaal gesproken horen we het natuurlijk alleen maar dronken ). Maar dit kwam gelukkig allemaal goed. Uiteindelijk viel Iris H. goed in de prijsjes, dus als je nog iets nodig hebt moet je even bij haar aankloppen.

p.s. net als dat het moeilijk is om half aangeschoten scherpe foto's te schieten binnen de Doos, had onze fotografe ook moeite om een volledige screenshot te maken. Ach ja.


Ecie activiteit
02apr

Ecie activiteit

Donderdag 25 maart hebben 10 parafridders zich gewaagt aan het knopen van een Parafrid paars touwhalster. Ondanks we allemaal weten hoe...

Redaccie column februari 2021
02mrt

Redaccie column februari 2021

De tweede column van het jaar!

Reacties

Log in to read and post comments

Our sponsors