SO Concorde

Over dit evenement

Categorie
Wedstrijden
Vanaf
8 feb. 2020
Tot
9 feb. 2020
Locatie
manege Sonniushof

SO Concorde

Op 8 en 9 februari organiseert Concorde een studenten ontmoeting (SO) op manege Sonniushof in Son. Een SO houdt in dat er naar een andere stad afgereisd wordt om daar een wedstrijd te rijden. Er zal gereden worden op paarden die geregeld worden door de organiserende vereniging. Met 2 andere ruiters zal je strijden om de meeste punten te halen op het paard waar jullie op rijden. Daarnaast zal er een themafeest zijn op zaterdagavond! Er kan gestreden worden in de klasse Ba, Bb, La, Lb en M dressuur, B en L springen. Mocht je niet weten op welk niveau je het beste kan starten vraag het aan een bestuurslid. De kosten voor deelname bedragen 30 euro voor 1 start, 40 euro voor 2 starts* en voor supporters 17,50 euro. Aanmelden kan door een mail te sturen naar ablid@parafrid.nl, vergeet hierbij niet je naam, lengte, gewicht, klasse en eventuele
dieetwensen. Aanmelden kan tot vrijdag 24 januari en kosteloos afmelden tot vrijdag 31 januari. Mocht je nog vragen hebben stel deze vooral aan het bestuur of stuur een mailtje naar ablid@parafrid.nl.
*= Dit houdt in dat je aan zowel springen als dressuur deelneemt. Dit kan alleen wanneer je voor springen startgerechtigd bent.

Onze sponsoren