Online clinic: De verticale (im)balans van een paard

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Bestuur '20-'21
Datum en tijd
16 mei 2021 20:00 - 20:00
Locatie
Online

In deze 2 delige online workshop zal jij leren over de verticale (im)balans van een paard. Deze balans beïnvloedt alles als wij paarden rijden en trainen. Als wij deze balans niet corrigeren kan het moeilijk zijn voor het paard om zijn lange rugspieren te ontspannen en om in een goede, voorwaartse, lage positie te lopen.

Je zal deze verticale balans leren te herkennen en hoe je deze in een positieve manier kunt beïnvloeden. Hierdoor kunnen de lange rugspieren ontspannen en zal het paard automatisch in een lage voorwaartse positie lopen.

Tijdens de eerste sessie zullen er opdrachten uitgedeeld worden waarmee je direct kunt oefenen zodra je op een paard stapt.

De tweede sessie wordt twee weken later gehouden. Hierin kun je vragen stellen en zullen we een aantal video's beoordelen. Het is mogelijk om zelf video's in te zenden voor feedback. We zullen wat meer tips uitdelen om de verticale balans te verbeteren en hoe je hier een gevoel voor kunt krijgen.

We sluiten af met een quiz om de kennis te testen die tijdens de workshop is opgedaan.

De data zijn zondag 16 mei om 20:00 uur en zondag 6 juni om 20:00 uur. Aanmelden kan tot en met vrijdag 14 mei door te mailen naar bestuur@parafrid.nl. De kosten voor de online clinic zullen 10 euro per persoon zijn. De clinic zal in het Engels gehouden worden.

Onze sponsoren