Onderlinge dressuurwedstrijd

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Wedstrijden
Organisator
SO Parafrid commissie
Datum en tijd
29 jan. 2022 19:00 - 22:00
Locatie
Manege de Bongerd

Zaterdagavond 29 januari is het tijd voor de onderlinge dressuurwedstrijd van Parafrid! Deze zal bij onze eigen vertrouwde Manege de Bongerd zijn. Je kunt je opgeven in de categorieën Ba, Bb, La, Lb en M dressuur. De Ba proef is zonder galop en daarom ook geschikt voor beginnende ruiters. Ben je net begonnen met paardrijden en wil je eens kijken hoe een wedstrijd gaat? Of ben je van plan mee te doen aan een SO en wil je van tevoren oefenen met een proefje rijden? Geef je dan snel op, iedereen is welkom!

De kosten voor een proef wordt nog bekend gemaakt. Opgeven kan vanaf woensdag 5 januari om 09:00 uur en kosteloos afmelden kan t/m zondag 23 januari via de website (zie link hieronder). Geef hierbij ook meteen je top 3 van paarden door.

Wedstrijdoutfit is niet verplicht tijdens de wedstrijd, maar natuurlijk wel erg leuk!

Voor de wedstrijd zijn we op zoek naar vrijwilligers voor bijvoorbeeld het filmen en voorlezen van de proefjes, op- en afzadelen van de paarden en ringmeester zijn. Mocht je willen helpen (waar bij héél blij mee zijn), kun je dit laten weten bij je aanmelding of een mailtje sturen naar sopcie@parafrid.nl.

 

Wanneer: Zaterdagavond 29 januari

Waar: Manege de Bongerd (Rijksstraatweg 132, Glimmen)
Kosten: Worden zo snel mogelijk bekend gemaakt

Aanmelden: Vanaf woensdag 5 januari om 09:00 uur t/m zondag 23 januari

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren