Clubweekend

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Evenementen commissie
Datum en tijd
24 jun. 2022 16:30 - 26 jun. 2022 15:00
Locatie
Les Chevaux

Twee jaar lang heeft het niet door kunnen gaan, maar op 24 juni mogen we eindelijk met een gepakte koffer vertrekken naar Les Chevaux in Buinen voor ons clubweekend!!
Het belooft een heel gezellig weekend te worden waarin we 3x een uur gaan rijden en leuke andere spellen spelen. 
Het weekend begint vrijdag 24 juni aan het einde van de middag en zondag 26 juni in de middag is het weer tijd om terug naar Groningen te gaan.
De kosten voor dit weekend bedragen maximaal €100,- per persoon. Hierbij is inbegrepen: overnachtingen, maaltijden, 3x paardrijden en heel veel plezier!
Tijdens het weekend zijn er meerdere mogelijkheden om paard te rijden.
Je hebt de keuze uit: een buitenrit, dressuurles, springles (alleen voor (half) gevorderden), zitles, trec, en voltige.
Geef in jouw aanmelding (via de website) jouw lengte en gewicht aan en geef aan hoe jouw top 6 voorkeur voor lessen eruit ziet. Bij de indeling van de lessen zal hier rekening mee gehouden worden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat jij jouw volledige top 3 krijgt.
De aanmelding gaat open op dinsdag 12 april om 08:00 uur en je kan je aan- en afmelden t/m vrijdag 20 mei. In verband met het beschikbare aantal bedden, geldt vol=vol.
Deelname aan het clubweekend is alleen mogelijk als je zelfstandig kan stappen en draven. 
De Ecie heeft erg veel zin in dit weekend! Mocht je nog vragen hebben, mail dan naar ecie@parafrid.nl of stuur een berichtje naar een van de ecie-leden

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren