Werkactie: indoorkampioenschappen Ermelo (dressuur)

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Werkactie commissie
Vanaf
6 mrt. 2020
Tot
7 mrt. 2020
Locatie
KNHS-centrum, Ermelo

In februari en maart zal in Ermelo de indoorkampioenschappen plaatsvinden. Vier weekenden lang strijden de beste combinaties uit alle regio’s van Nederland voor de kampioenstitel. Parafrid mag tijdens deze kampioenschappen werken en haalt daarmee geld op voor de vereniging. En werken voor Parafrid en ondertussen genieten van de verschillende combinaties (zowel springen als dressuur) wie wil dat nou niet? Dit is voor het eerst dat we hier gaan werken, maar we hebben er als werkaccie super veel zin in!! De kampioenschappen vinden op verschillende datums plaats:

- 28 & 29 februari dressuur
- 6 & 7 maart dressuur
- 20 & 21 maart springen
- 27 & 28 maart springen


Je kunt hierbij aangeven wat je leuk vindt om te doen en er zal hiermee zoveel mogelijk rekening worden gehouden! De verschillende ‘baantjes’ zijn: couponrunner, parcourshulp(springen), schrijver en hulp bij de catering.
Wil jij Parafrid helpen? Stuur dan voor 10 februari een mail naar werkaccie@parafrid.nlZouden jullie hierbij een zo breed mogelijke beschikbaarheid willen opgeven en vermeld hierbij ook even of je een auto tot je beschikking hebt, Ermelo is een stukje de andere kant op!

Onze sponsoren