SO Parafrid: 'Stout in het Oerwoud'

Over dit evenement

Categorie
Wedstrijden
Organisator
SO Parafrid commissie
Vanaf
18 apr. 2020
Tot
19 apr. 2020

SO Parafrid: 'Stout in het Oerwoud'

Lieve Parafridders,
Op 18 en 19 april is het zo ver: de enige echte SOP zal weer plaatsvinden, met dit jaar als thema: Stout in het Oerwoud! De uitnodiging is te vinden in de bijlage. SOP staat voor Steden Ontmoeting Parafrid. Steden Ontmoetingen, bij velen van jullie als het goed is bekend, zijn speciaal voor studenten. Studenten vanuit alle hoeken van Nederland zullen ons komen vergezellen. Net zoals vorig jaar zullen we met zijn allen weer afreizen naar Ruitersportcentrum Sneek. Er kan dit jaar weer gestreden worden in de klasses Ba, Bb, La, Lb en M dressuur en B en L springen. 

Omdat de SO's dit jaar erg populair zijn, hebben wij besloten om te werken met een openingsdeadline vanaf wanneer je je kan aanmelden, om alle studentenruiters door het hele land een gelijke kans te geven. Dit betekent dat je vanaf aankomende woensdag 19 februari je kunt aanmelden door te mailen naar soparafrid@gmail.com en vermeld daarbij in welke klasse je wilt starten, lengte, gewicht en eventuele allergieën/dieetwensen. Mocht je nog niet eerder mee zijn geweest op SO, overleg dan even met ons AB-lid in welke klasse je het beste kan starten en meld je aan bij de website van de KNHS-VNS.
 
De kosten voor dit weekend zijn €30 voor een enkele start en €40 voor een dubbele start. Wil je niet meedoen met de wedstrijd, maar wel gezellig mee? Voor €17,50 kan je mee als supporter. Dit is inclusief overnachting, avondeten op zaterdag, ontbijt en lunch op zondag en een super tof feest! Aanmelden kan tot 4 april en kosteloos afmelden kan tot 11 april.
 
Naast dat we natuurlijk hopen op een grote opkomst, kunnen wij ook wat hulp gebruiken tijdens de SOP. Wij zijn daarom opzoek naar een aantal vrijwilligers (hier is wel een maximaal aantal aan verbonden, dus wacht niet te lang). Taken bestaan uit het vlechten en knotten van de paarden, schrijven bij de jury, helpen in de keuken, losrijden van paarden, helpen bij de bak als ringmeester, zadelen, poetsen, uitstappen en filmen. Ben je vanaf zaterdagochtend t/m zondag beschikbaar, geef je dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk 4 april op als vrijwilliger door te mailen naar soparafrid@gmail.com. Wij kunnen helaas geen korting op de supporterskosten bieden aan de vrijwilligers, wel zullen we de bedden die aanwezig zijn gereserveerd houden voor de vrijwilligers. 
 
We hopen jullie allemaal te zien op 18 en 19 april bij de SOP!
 Liefs de SOPcie
Heleen Scholtens, Hannah Kaptijn, Meri Hut, Tonke Albers, Maybrit Hansen en Loraine Scholten

Onze sponsoren